
មើលៗផង!! អាខោន FB ដែលមានសញ្ញា ២ នេះ បានន័យថាមានគេសម្ងំចូលប្រើហើយ ប្រយ័ត្ន!!!
មនុស្សជាច្រើនកំពុងចែករំលែកព័ត៌មានថា ប្រសិនបើគណនី Facebook របស់អ្នកមានសញ្ញាពិសេស ២ ប្រភេទ នោះមានន័យថាមានអ្នកផ្សេងសម្ងំចូលប្រើរួចហើយ។ តើពិតជាដូច្នេះទេ? ការពិត គ្មានសញ្ញាជាក់លាក់ ២ ប្រភេទណាមួយនៅលើ Facebook ដែលបញ្ជាក់ដោយផ្ទាល់ថា “មានអ្នកសម្ងំចូលប្រើ” ទេ។ ព័ត៌មានបែបនេះភាគច្រើនជាព័ត៌មានមិនត្រឹមត្រូវ ឬបំភាន់ដែលរីករាលដាលតាមបណ្តាញសង្គម។ ប៉ុន្តែ មានសញ្ញាពិតប្រាកដមួយចំនួនដែលអ្នកគួរប្រុងប្រយ័ត្ន ព្រោះវាអាចបង្ហាញថាគណនីរបស់អ្នកត្រូវបានចូលប្រើដោយអ្នកផ្សេង។ សញ្ញាពិតប្រាកដថាគណនី FB អាចត្រូវបានសម្ងំចូលប្រើ មានឧបករណ៍ ឬទីតាំងមិនស្គាល់នៅក្នុង “Where You’re Logged In” នេះជាសញ្ញាសំខាន់បំផុត។ ប្រសិនបើអ្នកឃើញទូរស័ព្ទ…











